Băile Felix, cea mai mare staţiune cu regim permanent din România, va ajută să va răcoriti pe timpul verii, dar şi să va încălziti pe timp de iarnă.

Zonele de agrement şi relaxare sunt necesare pentru a varia activităţile petrecute în cadrul concediului petrecut în staţiunea Băile Felix. De aceea, în Băile Felix şi împrejurimi veţi petrece clipe frumoase datorită diversităţii ofertei de petrecere a timpului liber. În primul rând, baza hipică din Băile Felix este o oportunitate excelentă pentru a petrece o zi în aer liber, deoarece traseele sunt amenajate prin păduri şi pajişti. Aveţi la dispoziţie o gamă variată de cai atât pentru începători, cât şi pentru cei experimentaţi. Copiii se pot bucura de poneii pe care îi pune la dispoziţie baza hipică. Aveţi posibilitatea de a organiza picnicuri în cadrul manejului într-un cadru liniştit, ferit de zgomotele vieţii cotidiene. În plus, puteţi organiza plimbări romantice cu trăsura sau, pe timp de iarnă, plimbări pe traseu cu sănii trase de cai.

Amatorii de senzaţii tari pot să se îndrepte către cel mai mare teren de paintball din România pentru o distracţie pe cinste. Bilele şi echipamentul de joc vă sunt puse la dispoziţie, împreună cu diverse scenarii de joc; toate sunt create pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Pentru alte experienţe interesante, vă recomandăm inchirierea de ATV-uri pentru plimbări în pădurea Felix sau jogging-ul, pe care îl puteţi practica în cadrul pistei de alergare din pădurea Felix.

În Băile Felix veţi dispune de facilităţi de agrement specifice sezonului rece. Pe lângă bazinele sau piscinele acoperite din staţiune, veţi găsi în apropierea staţiunii, în satul Hidişelul de Sus, o pârtie de schi dotată cu teleschi. După o zi întreagă petrecută pe pârtie, vă puteţi relaxa la piscină sau la o şedinţă de masaj.


Leave a Comment