Casa noastra de vacanta este ideala pentru cei care cauta cazare Baile Felix. In locul cazarii la o pensiune galagioasa va oferim posibilitatea de a va relaxa in liniste si a va simti ca acasa.

Fiind o statiune cu regim permanent, Baile Felix va asteapta sa va bucurati de beneficiile apei termale  pe tot parcursul anului.

Veti avea de ales intre numeroase locuri de cazare in Baile Felix, mai ales hoteluri, pensiuni si case de vacanta. Daca hotelurile si pensiunile nu reusesc sa va ofere cadrul relaxant pe care vi l-ati dorit, va recomandam casa de vacanta datorita linistii si intimitatii pe care o creeaza. In plus, in casa de vacanta din Felix va veti bucura de atmosfera familiala de acasa deoarece ii veti avea pe cei dragi la un loc, fara  apartamente separate sau camere de hotel la alt etaj.

In acelasi timp, hotelurile din Baile Felix se afla in plin proces de reabilitare, ceea ce inseamna ca nu veti avea parte de tihna sau liniste. In plus, majoritate hotelurilor sunt situate in centrul aglomerat al statiunii, ceea ce din nou va dauna nevoii dumneavoastra de liniste.


Leave a Comment